Tekstschrijver nodig? Essentia Teksten

Kennismaken met

LISETTE KAMPHOF

schrijven is als
het oplossen
van een puzzel

HOE IS ESSENTIA ONSTAAN?
Leuk dat je de tijd neemt om dit te lezen. Blijkbaar wil je wat meer over mij weten. Ik ben getrouwd met Peter en woon met plezier in Zwolle. Als kind schreef ik al verhaaltjes en las ik alle boeken die ik maar kon vinden. Jaren later, bij het kiezen van een studie zei ik (zo vertelde mijn moeder) ‘schrijven kan altijd nog’ en besloot richting gedragswetenschappen te gaan.

Na een aantal jaren in de onderwijswereld ben ik de overgestapt naar een MKB adviesbureau. Ik herontdekte dat informatie en verhalen kloppend verwoorden me nog steeds het meeste voldoening geeft. Begin 2018 ben ik daarin voor mezelf begonnen en sindsdien bestaat Essentia.

INTERESSE EN INZICHT
Ik heb ondertussen veel verschillende sectoren gezien. Van technisch metaalbedrijf tot de zorg en van non-profitorganisaties tot het onderwijs. Dit en mijn brede interesse zorgt ervoor dat ik nu snel inzicht heb in jouw vakgebied.

Door inzicht, begrip en veel vragen de kern zoeken, vind ik de leukste uitdaging. De onderliggende visie en nieuwe informatie doorgronden en analyseren. Én vervolgens mooi verwoorden in een logisch, kloppend verhaal. Voor mij is dat het oplossen van een puzzel: er komt telkens wat bij totdat in het geheel alles op z’n plek valt. Dan is tekst die klopt, juist gekozen en prettig leesbaar is een krachtige vorm van communicatie.

kiezen voor een tekstschrijver?

5 REDENEN

  • Niet iedereen zet zijn gedachten, plannen en ideeën gemakkelijk om in tekst
  • Ik vind het belangrijk dat jouw tekst daadwerkelijk weergeeft waar het echt om gaat
  • Jouw tekst wordt nog sterker door mijn oog voor detail en verbetering
  • Jij bent niet objectief. Laat het verwoorden door een externe professional.
  • Het scheelt jou tijd en voegt kwaliteit toe

meer informatie of een afspraak maken?