3 vormen van

SAMENWERKING

> brainstorm & tekst

Heb je een visie wel in je hoofd, maar mist het een gestructureerde beschrijving? Zijn de ideeën er, maar krijg je ze zelf niet goed verwoord? In een brainstormafspraak praten en sparren we er over. Veel mensen vinden praten over hun plan makkelijker dan het uitwerken. Dus jij kunt uitgebreid vertellen, terwijl ik je vragen stel. Vragen waardoor jij het zelf ook weer scherp en overzichtelijk ziet. Wat wil je bereiken? Wat moet de lezer duidelijk worden? Welke boodschap wil je overbrengen? Samen zoeken we naar de kern van jouw verhaal, die ik vervolgens voor je uitwerk in de gewenste tekstvorm.

> schrijfondersteuning

Je wilt een gesprek voeren met al je aandacht. Tegelijk moet je ook aantekeningen maken voor die vacaturetekst of dat projectplan. Een herkenbare situatie? Wil je je volledig op overleg richten? En daarna geen tijd besteden aan het schrijven van de tekst? Schrijfondersteuning betekent dat ik aanwezig ben bij jouw afspraak met je klant of collega’s. Terwijl jij je focust op het gesprek, schrijf ik het daaruit voortkomende verslag of rapport. Natuurlijk aangepast op jouw wensen en gericht op jouw doelgroep.

> herschrijven & redigeren

Heb je een tekst zelf geschreven, maar spreekt het je doelgroep niet genoeg aan? Of heb je de inhoud helder, maar klopt de opbouw of logische samenhang niet? Ik kan jouw tekst geheel herschrijven of op onderdelen redigeren, waardoor jij met weinig moeite toch die kwalitatief goede tekst hebt. Met oog voor detail zie ik snel wat beter kan in de samenhang, leesbaarheid en grammatica. Juist die verbeterslag maakt jouw artikel, brochure of websitetekst nog sterker.  

Interesse?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek

> brainstorm & tekst

Heb je een visie ergens wel in je hoofd, maar moet het nog gestructureerd beschreven worden? Zijn de ideeën er wel, maar krijg je ze zelf niet goed verwoord? In een brainstormafspraak praten en sparren we er erover. Voor veel mensen is het makkelijker om over hun plan te vertellen dan het uit te werken. Dus jij kunt uitgebreid vertellen, terwijl ik je vragen stel. Vragen waardoor jij het zelf ook weer scherper en overzichtelijker ziet. Wat wil je bereiken? Wat moet de lezer echt duidelijk worden? Welke boodschap wil je overbrengen? Samen zoeken we naar de kern van jouw verhaal, die ik vervolgens voor je uitwerk in de gewenste tekstvorm.

> schrijfondersteuning

Je wilt een gesprek voeren met al je aandacht. Tegelijk moet je ook aantekeningen maken voor die vacaturetekst of dat projectplan. Herken je die situatie? Zou je je graag volledig op het overleg willen richten? En daarna geen tijd besteden aan het schrijven van de tekst? Schrijfondersteuning betekent dat ik aanwezig ben bij jouw afspraak met je klant of collega’s. Terwijl jij je alleen hoeft te focussen op het gesprek, schrijf ik het daaruit voortkomende verslag of rapport. Natuurlijk aansluitend bij jouw wensen en gericht op jouw klanten en doelgroep.

> herschrijven & redigeren

Heb je een tekst zelf geschreven, maar spreekt het je doelgroep niet genoeg aan? Of heb je de inhoud wel helder, maar klopt de opbouw of logische samenhang niet? Door een tekst met jouw inhoud en stijl geheel te herschrijven of op onderdelen te redigeren krijg jij met weinig moeite toch die kwalitatief goede tekst. Met oog voor detail zie ik snel wat beter kan in de samenhang, leesbaarheid en grammatica. Juist die verbeterslag maakt jouw artikel, brochure of website nog sterker.  

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

op zoek naar een van deze

TEKSTSOORTEN?

Webteksten
Jouw online communicatie uitbreiden of verbeteren?
Je website is een van de belangrijkste communicatiekanalen van je bedrijf. Je wilt dat het je identiteit en visie weerspiegelt. Jouw verhaal, diensten en producten zo verwoord dat het aansluit bij wie jullie als onderneming zijn. Tekst die jullie onderscheidende kenmerken uitlicht. Klantcases, die de relevante sterke punten voor je klanten beschrijven. Of een whitepaper dat de kennis die jullie in huis hebben benadrukt.
Vacatureteksten
Tekst die de persoon aanspreekt die jij zoekt?
Zoek je een nieuwe medewerker? Of heb je zelfs al een lange periode een vacature uitstaan? In deze tijd van schaarste op de arbeidsmarkt is het niet gemakkelijk om de juiste mensen te vinden. Maar het begint met een goede vacaturetekst. Een tekst die concreet, aansprekend en tegelijk realistisch weergeeft wat jullie zoeken en bieden. Die precies die persoon aanspreekt die jullie zoeken.
Rapportages & verslagen
Projectrapportage laten schrijven in plaats van het zelf doen?
Is het schrijven van een rapportage of projectplan niet jouw favoriete bezigheid? Zou je graag je tijd ergens anders aan besteden? Op basis van de door jou aangeleverde informatie en data schrijf ik met plezier jullie rapportage aan investeerders, projectplan of jaarverslag. Zodat jij een kwalitatief en inhoudelijk sterk document kunt voorleggen.

ook tekst laten schrijven?

Interviews
Je artikel of content verrijken met een interessant interview?
Tekst gaat meer leven wanneer het als verhaal gebracht wordt. Een artikel waarin een interview verwerkt is, maakt het persoonlijk. Als externe tekstschrijver ben ik neutraler en kan ik met de juiste vragen en citaten precies de interessante elementen benadrukken.
Tekstcorrectie
Even een check voor de zekerheid?
Is taal, zinsbouw en spelling niet jouw sterkste kant? Wil je toch een foutloze website, brochure of nieuwsbrief? Je kunt je tekst insturen voor een check en correctieronde. Binnen een paar dagen ontvang je jouw tekst gecorrigeerd en verbeterd weer terug. Zoek je een corrector voor je wetenschappelijke artikel of afstudeerscriptie? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.
Overige teksten
Staat de soort tekst die jij nodig hebt er niet tussen? Dit is geen uitputtend overzicht. Ook voor andere typen teksten ben ik je bedrijf of organisatie graag van dienst. Neem even contact op, dan bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.

meer informatie of een afspraak maken?